Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
SIKOM

Adgangskontrol til virksomheder

Har I sikret jeres virksomhed mod indbrud? Ønsker du en trofast, kompetent og erfaren samarbejdspartner til at udvikle og sikrer jeres sikkerhed, så er SIKOM det perfekt match.

SIKOM har mere end 20 års erfaring og er idag brancheførende inden for sikkerhedsservices til højrisiko virksomheder, til både det private og offentlige. SIKOM tilbyder service inden for bl.a. samtaleanlæg, adgangskontrol og kameraovervågning, der alle er med til at sikrer at sikkerheden er i top døgnet rundt alle årets dage. SIKOM går aldrig ned på kvaliteten og sikkerheden, og netop derfor har sikrer de fænglser og andre højrisiko brancher. Der findes ingen på markedet som leverer en bedre løsning.

Hos SIKOM sætter vi stor pris på kundeservice og dialog med vores kunder. Det gælder både nye og gamle kunder. SIKOM arbejder sammen med de bedste indenfor branchen og derfor er vi altid opdateret med den nyeste viden indenfor sikringsløsninger.

Alle SIKOMs løsninger bliver udviklet på baggrund af mange års erfaring og viden om sikkerhedssystemer, samtaleanlæg, adgangskontrol og de bedste teknologier indenfor kameraovervågning.

Adgangskontrol til alle

Med SIKOM er din virksomhed garanteret sikkerhedstjenester af højeste kvalitet. Uanset hvilke sikkerhedsforanstaltninger du har brug for, har SIKOM en løsning, der passer helt præcist til dig og din arbejdsplads. Vi kan skræddersy løsninger til alle typer at branchen og du har altid mulighed for, at få en gratis tilbud.

Du kan nemlig både få store top sikret løsninger, der indeholder både samtaleanlæg, adgangskontrol og kameraovervågning eller en mindre speciallavede løsning, hvor du helt selv vælger hvilke sikkerhedsløsninger, der er vigtigst for dig og din arbejdsplads. Vi hjælper naturligvis med rådgivning så du får den bedste løsning

Adresse

Adresse:

Samsøvej 17 Hinnerup

Telefon: