Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Plaza – Ure og Smykker
titleName

Plaza – Ure og Smykker

Plaza er en butikskæde og en webshop som specialiserer sig i at sælge ure og smykker af høj kvalitet. Plazas hovedkontor finder sted i Gentofte på Sjælland, men der findes alt i alt 16 afdelinger i butikskæden, og de er spredt udover hele Danmark, således at der findes 2 i Jylland, 1 på Fyn og 13 på Sjælland.

I Plazas butikker og på deres webshop finder man ure og smykker fra begge ender af prisskalaen, men fælles for det hele er, at der er tale om høj kvalitet. Ud over selve smykkerne kan man også købe smykke pleje, således at ens produkter kan holder langt ud i fremtiden. På webshoppen er det fx muligt at købe smukke armbånd.

Webshoppen fungerer ikke kun som en online butik, men nederst på siden kan man læse om relevante tips og tricks. Her kan fx læse om hvordan man plejer sine smykker og skifter batteri på sine ure.

Nogle gange kan det godt være svært at finde rundt i de mange produkter, og hvis man ikke er nede i den fysiske butik, så er det endnu sværere. Men hvis man har et spørgsmål til et af produkterne, så kan man altid skrive til dem, og så vender de tilbage så hurtigt som de kan.

 

Adresse

Adresse:

Grusbakken 14 2820 Gentofte

Telefon: