Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Salg & Fokus
titleName

Salg & Fokus

Alle virksomheder der har et produkt der skal sælges, har sælgere i den ene eller anden forstand. Det kan være det der deciderede sælgere, der laver opsøgende salg, det kan være det er telefonsælgere der ringer rundt, eller det kan være nogen der står i en butik og tager mod kunderne. Det kan også være, at det er nogen der tager imod opkald og kunderne selv ringer ind.

Det er stort set lige meget hvad man sælger, så kan man altid blive lidt bedre. Danny Bærtelsen der står bag Salg & Fokus kan hjælpe med alle aspekter af salg, om det så er at lave en slagsstrategi, slagsteknikker eller noget helt tredje, så er der altid et sted, hvor virksomheden kan blive bedre til at sælge, så både sælger og køber er glade for handlen.

Der er mange der ikke tænker over det, men kundeservice er rent faktisk også et salgsværktøj. En god kundeservice skaber bedre relationer i forhold til dem der er i kontakt med kundeservice, og der er rig mulighed for at skabe god word of mouth, hvis man har en rigtig god kundeservice. Dette er også noget af det som Danny Bærtelsen gennem Salg & Fokus hjælper virksomhederne med at blive skarpe til.

Så uanset om det er sælgerne i en virksomhed der kunne have brug for noget rådgivning, eller det er ledelsen der har brug for en hånd med at finde den rigtige strategi, så er det en rigtig god ide at tage kontakt og se hvad Salg & Fokus kan hjælpe din virksomhed med.

 

Adresse

Adresse:

-

Telefon: