Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Radha Vijay – Psykolog i København
titleName

Radha Vijay – Psykolog i København

Står du til at skulle finde psykologhjælp i København, så har du mulighed for at starte op ved psykolog Radha. Radha er en psykolog, som holder til centralt i København, hvor hun er en del af et klinikfællesskab, blandt med en anden psykolog og psykoterapeut. 

Hvad kan du få psykologhjælp til? 

I et forløb ved denne psykolog kan du få hjælp til en række forskellige områder. Radha har nemlig både erfaring med udfordringer som lavt selvværd, stress, depression, angst, livskriser, sorg, afhængighed og relationsvanskeligheder. Skulle du ønske hjælp til et tema, som ikke er nævnt herover, så er du altid mere end velkommen til at række ud til Radha. Så kan du helt sikkert blive klogere på, om hun alligevel kan hjælpe dig. 

Du kommer i hænderne af en autoriseret psykolog 

Gennem psykolognævnet er Radha blevet autoriseret psykolog. Det vil sige, at hun er ekstra godt klædt på til at hjælpe dig, da hun har været igennem minimum 1000 terapisessioner. Derudover har hun også selv fået 160 timers supervision.  

Desuden så er Radha løbende på diverse faglige kurser, så hun hele tiden kan tilbyde sine klienter den bedst mulige hjælp. 

Praktiske oplysninger

Hvis du tænker, at et psykologforløb ved Radha kunne være relevant for dig, så finder du en række praktiske oplysninger herunder. Og du skal være mere end velkommen til at tage kontakt til hende, når du skal booke tid ved en psykolog i København

Mail: [email protected] 

Telefonnummer: 60729500

Hjemmeside: https://psykologvijay.dk/?page_id=15 

Adresse

Adresse:

-

Telefon:

-

Email:

-