Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Nords Vildmarksbade
titleName

Nords Vildmarksbade

Hos Nords Vildmarksbade kan du få nogle af de bedste vildmarksbade i landet. All kar er lavet ved de bedste producenter.

Træet er i finsk termowood og er vildmarksbadene er præsamlede i hånden, så du er sikret at alt passer perfekt sammen. Vildmarksbadene er designede i Danmark og hvert vildmarksbad kan suppleres med en lang række forskelligt tilbehør ud fra ønsker og behov.

Hvad koster vildmarksbade?

Vildmarksbade går fra få tusinde for et oppusteligt vildmarksbad – til et koldvandskar der starter ved ca. 9.000kr. og kan komme op at koste 10 gange så meget. Den mest almindelige pris for et godt vildmarksbad med indbygget ovn starter ved ca. 25.000kr.

Oppusteligt kar

Nu kunne du måske være fristet af at tage det billigst mulige vildmarksbad, som blot skal pustes op. Der er dog nogle klare ulemper ved at vælge et oppusteligt vildmarksbad, som du alligevel må forholde dig til.

Vælger du den oppustelige løsning, vil hagen typisk være en stor meromkostning til at opvarme vandet med strøm (og holde temperaturen). Ydermere er følelsen bestemt ikke det samme som i et trækar, der ikke på samme vis kan gå hul på eller ”Skvulpe”.

Vi oplever typisk at flere vælger den billige løsning først, for bagefter at vælge et rigtigt vildmarksbad, hvilket ofte er en ærgerlig erkendelse, derfor vil vi altid anbefale et kar i termowood-

Skulle du have lyst til at se de forskellige vildmarksbade fra Nords, er du altid velkommen i vores showroom med vildmarksbade på Skyttevej 11B i skive.

Adresse

Adresse:

Skyttevej 11B, 7800 Skive

Telefon: