Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Jessing A/S
titleName

Jessing A/S

Hos Jessing A/S sælger vi unikt inventar til parker og byrum, Du finder blandt andet bordbænkesæt, bænke, plinter, cykelstativer, affaldsbeholdere og overdækning. Vi har stor fokus på vores kundeservice, og ønsker at yde den bedste service for vores kunder. Vi er specialister inden for produktion af udendørs inventar men er lige ledes specialiser inden for montering af vores produkter. Vi tilbyder professionelt montering af alle vores produkter, så du kan være sikker på at opsætningen er i top klasse.

Vi sætter stor pris på design og har vundet designer priser på vores TERGO serie, designet af Swanique Design. Udover design har vi stor fokus på levetiden på vores produkter, vi producere mange af vores bænke, plinter og bordbænkesæt i FSC-godkendt træ, hvilket sikre et hårdført resultat.

Jessing er danskernes fortrykkende valg af forhandler, som sælger udendørs inventar. Vi har mange kendte produkter, som eksempelvis Københavnerbænken som du sikkert har set i de københavnske gader og har været en del af bybilledet siden 1700-tallet. Bænken er tidløs og gør indtryk med bænkens unikke detaljer, svungne linjer og flotte planker. Vi har ligeledes moderne og prisvindende bordbænkesæt og bænke, som har et utal af udtryk og anvendelses muligheder. Vores berømte TERGO serie har en moderne look og flotte linjer. Man kan både få TERGO bænke i asymmetric og symmetric, som begge udtrykker moderne stil på to forskellige måder.

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os eller skrive på [email protected], så finder vi den perfekte løsning til dig.

Adresse

Adresse:

Hjejlevej 10, 7480 Vildbjerg

Telefon:

Åbningstider

Mandag

08:30 - 16:00

Tirsdag

08:30 - 16:00

Onsdag

08:30 - 16:00

Torsdag

08:30 - 16:00

Fredag

08:30 - 16:00

Lørdag

Lukket

Søndag

Lukket