Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Nassau
titleName

Nassau

Nassau er en dansk virksomhed, der eksporterer til store dele af Europa. Deres primære forretning består af at lave porte til industrivirksomheder, hvor de laver mere eller mindre alle typer af porte i alle størrelser til de behov der måtte være. Hos Nassau er det nemlig muligt at få fremstillet porte i mere eller mindre alle størrelser. Udover at Nassau altså leverer industriporte, så producerer de også kvalitets garageporte til private, der skal have lavet en garage.

Ligesom det er tilfældet med industriporte, så er det muligt at sammensætte sin garageport stort set lige præcis som man vil. Der er mange muligheder for sammensætning i forskellige typer af porte såvel som forskellige farver og naturligvis i lige de mål, som man skal bruge dem. Der findes også en lang række forskellige muligheder for fjernbetjente løsninger, hvilket dækker over alt fra traditionelle fjernbetjeninger til kodelås eller sågar med fingeraftryk.

Nassaus historie går mere end 40 år tilbage siden stiftelsen, og på de 40 år har de vokset sig til at være en af Europas førende producenter at porte. I dag har de kontorer flere steder i Europa og eksporterer mere end 75% af produktionen til mere end 30 lande rundt om i verden. Det meste bliver stadig koordineret fra Danmark, hvor produktionen også foregår.

Adresse

Adresse:

Krogagervej 2 DK-5750 Ringe

Telefon: