Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Auta.dk – Fordi vi gør en forskel

Auta.dk – Fordi vi gør en forskel

Når det kommer til at støtte og hjælpe børn, unge og voksne med autisme og ADHD, spiller kvalificerede specialister en afgørende rolle. Hos Auta er vores fokus klart: Vi gør en forskel. Med vores ekspertise og engagement arbejder vi målrettet på at tilbyde indsatser, der opfylder individuelle behov og skaber positive forandringer.

Fleksible Vikarer til Institutioner

Vi forstår vigtigheden af kontinuitet og kompetence inden for institutioner, der arbejder med særlige behov. Derfor tilbyder vi vikarløsninger, der matcher behovene på tværs af forskellige opgaver og situationer. Vores vikarer er fleksible og er klar til at træde til, når der opstår akutte eller unikke behov.

Akut Vikarhjælp og Foranstaltninger

Med vores akutvikarløsninger og foranstaltninger som SEL §4, stk. 4 og §85, sikrer vi hurtig og effektiv hjælp, når det er mest påkrævet. Vores mål er at skabe tryghed og stabilitet, selv i pressede situationer, så de rette løsninger kan findes uden unødig forsinkelse.

Støtte til Bostøtte og Mentorordninger

Under SEL §85 og LAB §31b tilbyder vi bostøtte og mentorstøtte, der skræddersyes til den enkeltes behov. Uanset om det er daglig assistance eller støtte til uddannelse og beskæftigelse, er vores erfarne personale parate til at støtte og guide på vejen mod personlig udvikling og selvstændighed.

Socialpædagogisk Støtte og Familiebehandling

Med BL §32 STK. 1, NR. 6 & STK. 3 samt BL §§114-116 og BL § 105, STK. 1, NR. 1, tilbyder vi en bred vifte af støtteformer, herunder støttekontaktpersoner, familiebehandling og overvåget samvær. Vores mål er at styrke familier og individer gennem professionel vejledning og støtte.

Kontakt os i dag

Vores dedikerede personale er uddannet, erfarne og klar til at gøre en forskel. Uanset om du har brug for vikarer, akut hjælp eller specialiserede støttetjenester, er Auta din pålidelige samarbejdspartner. Ring til os på +45 71 74 07 07 eller udfyld formularen, så vender vi tilbage inden for 24 timer.

Adresse

Adresse:

-

Telefon:

-

Email:

-

Web: