Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Mikael Knudsen: stress pskolog i København
titleName

Mikael Knudsen: stress pskolog i København

Få bugt med stress hos psykolog Mikael Knudsen

Har du den seneste tid haft svært ved at huske ting? Har du måske fået en kortere lunte? Eller har du svært ved at sove om natten?  Disse er blot nogle af de tegn, der kan være på stress.

Stress er en helt normal reaktion på, at man har været presset i en længere periode. Det er ofte et udtryk for, at man har kørt med overkapacitet, og at man samtidig har følt sig fastlåst. Det kan være en fastlåshed ift. at håndtere travlhed, krav fra andre eller krav til en selv.

Det er ganske normalt, at man kan opleve kortvarig stress – eksempelvis hvis der er ekstra travlt på arbejdet, studiet eller på hjemmefronten. Fortsætter stressen over en længere periode og uden udsigt til, hvornår situationen ændrer sig, kan stressen blive usund.

Mikael Knudsen er en stress psykolog i København, der arbejder med at hjælpe folk til mere overskud. Hos Mikael kommer du gennem et godt og givende forløb, hvor du kan vinde dit overskud tilbage.

Stress kan mærkes i kroppen

Mange af dem som oplever stress eller symptomer på stress, vil kunne mærke det kropsligt. Det er derfor også vigtigt, at lytte til sin krop og de signaler, den giver. Det er nemlig sådan, at kroppen og ens psyke hænger sammen. Derfor vil stress også komme til udtryk i kroppen. Nogle af de fysiske symptomer på stress er søvnproblemer, svækket immunforsvar, at man har lettere til tårer, reduceret lyst til sociale ting og en svigtende hukommelse.

Længerevarende stress er også en belastning for psyken

Jo længere tid man har stress, jo flere og jo værre vil symptomerne blive. Risikoen for at stress får yderligere konsekvenser øges også. Risikoen er f.eks. større, for at man udvikler en depression og at man får hjertekar-sygdomme. Samtidig kan stress også komme til at spænde ben for en funktionsdygtighed i hverdagen – det gælder alt fra at passe sit arbejde og til opgaver på hjemmefronten. Det er derfor også vigtigt, at man får søgt hjælp hos en psykolog – også selvom man ikke føler, man har overskuddet til at opsøge hjælp.

Hvis du søger en psykolog i København, kan du med fordel opsøge, Mikael Knudsen.

Adresse

Adresse:

Kompagnistræde 27, 3.sal, 1208 København K, denmark

Telefon:
Email:

-