Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Membantu
titleName

Membantu

Loading…

MEMBANTU introducerede i 2018 vuggemotoren til slyngevugger i Danmark og har i dag hjulpet mere end 5.000 børn og deres forældre med at få en bedre søvn.

MEMBANTU er i dag markedsledende indenfor vuggemotorer og slyngevugger i Danmark og ligesom interessen for produkterne uden for landets grænser er stærkt stigende.

Deres populære vuggemotor er siden opstarten i 2018 blevet forbedret og er i dag blandt de sikreste og mest populære vuggemotorer på markedet.

MEMBANTU er startet af Stephanie og Eva, da de begge oplevede et behov for et ekstra sæt hænder i deres børns første leveår. De er nemlig selv forældre til tvillinger og en dreng med refluks. De kender derfor alt til de udfordringer der følger med, når en lille ny baby har problemer med at falde i søvn.

Vores mission er, at vi understøtter dig som forælder, til at få lidt mere plads og overskud i hverdagen – og give dig mulighed for at nyde din lille baby endnu mere.

Vores løfte er, at vi udelukkende sælger og udvikler produkter, som vi kan stå inde for og som vi selv ville bruge derhjemme.

 

Adresse

Adresse:

Smedevangen 4

Telefon:
Kontakt firmaet

Åbningstider

Mandag

09:00 - 15:00

Tirsdag

09:00 - 15:00

Onsdag

09:00 - 15:00

Torsdag

09:00 - 15:00

Fredag

09:00 - 15:00

Lørdag

-

Søndag

-