Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Liams.dk
titleName

Liams.dk

Liams.dk er en dansk webshop, der forhandler et stort udvalg af bæresæler, strækvikler og meget andet, der kan være med til at gøre livet som nybagt mor en lille smule lettere. At blive mor er hårdt arbejde, uanset om det er første, anden eller tredje barn. Og selvom der er ting der bliver lettere, i takt med at man har prøvet som før, så kræver det stadig et kæmpe arbejde – ikke mindst for ryggen og armene.

Et lille barn vejer naturligvis ikke meget, men det bliver stadig tungt at bære rundt på i længden, og ikke overraskende er der mange mødre, der får problemer med nakke, skuldre og ryg af at bære rundt på deres lille guldklump de fleste af døgnets timer.

Der er mange nybagte, der har købt en strækvikle i håb om, at alt nu ville blive lettere, en strækvikle er dog ikke nødvendigvis så nem at bruge, som det ser ud. Når det fungerer giver det dog en ubeskrivelig ro, nærhed og tryghed for barnet, og så aflaster det kroppen.

Du får altid gratis fragt, når du handler hos Liams.dk – og du finder udførlige beskrivelser af hvordan, man bruger dem.

 

Adresse

Adresse:

Haspegårdsvej 31a, 2880Bagsværd

Telefon: