Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Børn i balance
titleName

Børn i balance

Børn i balance er en dansk e-mærket webshop, som forhandler alt inden for motorisk legetøj til børn i alle aldre, samt bæreudstyr and andet til hele børnefamilien.

Motorik er en vigtig del af et barns udvikling, og spiller en kæmpe rolle i hvor hurtigt børn lærer at sidde, kravle, gå, løbe og cykle. Jo bedre end motorik et barn har, jo lettere bliver denne indlæring også. Den bedste og ikke mindst sjoveste indlæring sker gennem leg.

Mange af produkterne på shoppen bliver fremstillet i Tyskland, som er et at de lande i verden, der er længst fremme, når det kommer til at lave motorisk legetøj. En favorit til grovmotorikken er en løbecykel, som styrker balancen og kropskontrollen. Til finmotorikken finder du både klassisk legetøj som perler og modellervoks, men også de populære Kapla klodser eller Playmais, som også bruges til at bygge figurer med.

Udover legetøjet, finder du også baby udstyr som fastvikler, strækvikler og bæreseler, samt en masse plakater og andet til børneværelset.

En god nats søvn er vigtig for barnet som skal udvikle sig. Derfor forhandler vi også dyner, hovedpuder, madrasser og lagner til forskellige børnesenge. Udvalget består af allergivenlige soveprodukter med fyld af bl.a. kapok.

Vi sender ordrer med GLS til hele Danmark, men du kan også købe online og derefter selv hente din ordre på vores kontor og lager i Ballerup.

Adresse

Adresse:

Brydehusvej 20

Telefon:

Åbningstider

Mandag

8.30-15

Tirsdag

8.30-15

Onsdag

8.30-15

Torsdag

8.30-15

Fredag

8.30-14.30

Lørdag

Lukket

Søndag

Lukket

Åbningstiderne er gældende ved afhentning af ordre på vores lager. Webshoppen har altid åben.