Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
MB Solutions A/S
titleName

MB Solutions A/S

MB Solutions er et dansk-ejet it-firma som blev grundlagt i 1994. Vi har specialiseret os i, at hjælpe kunder med at flytte dele, eller hele deres IT til skyen. Dette gøres med udgangspunkt i detaljeret analyse nuværende infrastruktur, og med afsæt i denne, laves der en rapport med ROI for flytningen samt migreringsplan (flytningsplan).

Vi er certificerede Microsoft-partner, og alle vore medarbejdere yder kompetent rådgivning og kundeservice.

Oprindeligt var vi et traditionelt hosting-firma med fokus på drift i eget datacenter, men i dag er vores strategi helt dedikeret til cloud-teknologien. Men ikke destomindre er vi stadig fokuseret på it-drift, hvilket er vores DNA.

Uanset om det hedder drift i eget datacenter, eller cloud så er begrebet it-drift stadigvæk et håndværk man skal være god til, for at kunne give kunderne en bedre løsning end deres oprindelige.

Vi bygger vores virksomhed på sunde værdier og langvarige forhold, hvorfor vi er stolte af at største-delen af vores medarbejdere har +10 år i anciennitet. Mange af vores kunderelationer går ligeledes flere år tilbage, dette er vi rigtig glade for.

Hvis du går med tanker om at flytte din it (eller dele af den) i skyen, så kontakt os og få et par gode råd med på vejen først.

Hvis du ønsker at gå videre med dine flytte-planer, hjælper vi dig gerne med analyse, og lave en fælles plan for selve flytningen.

Adresse

Adresse:

Bugattivej 8

Telefon:
Kontakt firmaet

Åbningstider

Mandag

08:00 - 16:00

Tirsdag

08:00 - 16:00

Onsdag

08:00 - 16:00

Torsdag

08:00 - 16:00

Fredag

08:00 - 16:00

Lørdag

-

Søndag

-

Vi har dog døgnåben telefon for vores kunder.