Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Fedepriser.dk

Fedepriser.dk

Fedepriser.dk er en del af JKZ-trading, som er en handelsvirksomhed.

Der sælges hovedsaligt fra fedepriser.dk, men også fra siderne only4kids.dk og atv-import.dk. Derudover er der tilknyttet living-guide.dk, som er en side der laver guides om oplevelser og rejser.

Hos fedepriser sælger vi alt til haven, legetøj og crossere og ATV. Hos ATV-Import sælger vi kun Bikes og ATV. Og hos only4kids.dk, er det mest legetøj, som f.eks løbehjul.

Firmaet har eksisteret siden 2007 og har siden starten vækstet meget. I dag er der ca. 15.000 produkter på hylderne i de 3 webshops.

Ønsker du at købe legetøj eller blive forhandler af vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har f.eks et komplet udvalg af ting til hus og have. Alt lige fra stolpehatte, tråd, voliere, hegn, drivhuse, hønsehuse og kaninbure. Skal du bruge legetøj til haven, er der masser af trampoliner, badebassin, havespil, mål til haven, gyngestativer, elgepladser og meget mere.

Vi er meget ofte brugt som total leverandør af udstyr til legepladser hos det offentlige.

Virksomheden er desuden medejer af det fælleslager, Webpakkeriet, som bruges til afsendelse af alle lagerprodukter. Kigger du efter et lager til at håndtere dine forsendelser, er webpakkeriet APS et godt bud på din næste pakkepartner.

Adresse

Adresse:

Svinget 3.2, 7100 vejle

Telefon: