Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
MACMO.dk

MACMO.dk

Vi tilbyder reparation samt køb og salg af Mac computere.

Vi har lang erfaring og høj eksperttise i forbindelse med Mac reparationer. Vi har flere “Apple Certified Mac Technician”-certifikater og yder reparation af “almindelige” fejl så som udskiftning af tastatur, skærm, harddisk eller batteri. Udover det tilbyder vi også reparation på komponent-niveau hvor vi fejlsøger og udskifter elektroniske komponenter ved hjælp af avanceret loddeudstyr. 

Vi udfører reparation af Mac computere for både private kunder samt erhvervskunder. Er du ejer eller medarbejder hos et computer service værksted så kan vi hjælpe med reparationer af bundkort og kan give jer erhvervsrabat på disse.

Vi driver fire websider til de forskellige dele af vores forretning. Vi har en dedikeret side til opkøb af Apple produkter. Denne hjemmeside hedder www.mac2cash.dk og simplificerer processen til at slutkunden kan komme af med sin brugte Mac på en let og hurtig måde. De Mac computere og iPhones vi får ind via denne side bliver enten istandsat eller sønderdelt og solgt igen enten som hele second hand maskiner eller som reservedele på hjemmesiden www.supermacshop.dk

Hjemmesiderne www.logicboard.dk samt www.macmo.dk vedrører reparation af Mac computere. Den ene hjemmeside er en personlig blog-side for indehaver og stifter Martin Sykulski hvorimod den anden har en kommerciel tilgang til Mac-reparation.

Adresse

Adresse:

Orions Alle 13

Telefon:
Email:

Åbningstider

Mandag

10.00 - 17.00

Tirsdag

10.00 - 17.00

Onsdag

10.00 - 17.00

Torsdag

10.00 - 17.00

Fredag

10.00 - 17.00

Lørdag

-

Søndag

-

Telefontid alle dage 08.00 - 22.00