Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Lone Skov: psykolog i Silkeborg
titleName

Lone Skov: psykolog i Silkeborg

Fra tid til anden kan vi stå overfor udfordringer, som vi sagtens kan klare, enten selv eller med hjælp fra vores nærmeste. Af og til er det dog sådan, at man kan have brug for hjælp udefra. Her kan det være meget konstruktivt at søge hjælp hos en psykolog. Psykolog Lone Skov er en af dem, som dagligt beskæftiger sig med at hjælpe andre. 

Der kan være mange fordele ved at investere i timer hos en psykolog. Hos Lone Skov Andersen, som er psykolog i Silkeborg, kan du få hjælp til at få nye perspektiver på dine problemstillinger og nye måder at gå til dine udfordringer på. Hun har flere års erfaring i psykiatrien. Det betyder også, at hun er en af de psykologer, som har særlig erfaring bl.a. med behandling af:

  • stress
  • angst
  • depression

Når man derfor kommer i et forløb hos Lone, vil man opleve, at hun kender til mange af de problemstillinger, der kan følge med den udfordring, der arbejdes med i terapien. Det betyder også, at du kan føle dig i trygge hænder, hvis du skal i et terapiforløb hos hende. 

Få psykologhjælp til at komme videre 

For mange opleves det som en lettelse, når man starter ved en psykolog. Man får nemlig et rum, hvor man kan vende sine tanker i fortrolighed. Man får også et pusterum, hvor man har tid til at stoppe op. 

Lone kan give et trygt og nærværende rum, hvor der er plads til at dele de ting, som fylder i dit liv. I et forløb hos hende vil du opleve en psykolog i øjenhøjde, som tager udgangspunkt  i netop dét, som fylder i dit liv. 

Lone arbejder i hjertet af Silkeborg, hvor du finder hende, i en del af et klinikfællesskab på Hostrupsgade 24A, 2. sal.

Adresse

Adresse:

Hostrupsgade 24A, 2. sal 8600 Silkeborg, denmark

Telefon: