Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Ry psykolog Henrik Holm
titleName

Ry psykolog Henrik Holm

I hjertet er Ry er psykolog Henrik Holm Hansen nu også at finde. Et par dage om ugen, vil han kunne tilbyde terapi og psykologhjælp. Det bliver derfor endnu nemmere for folk i Ry, Skanderborg, Silkeborg og omegn så få hjælp fra en psykolog. Henrik holder stadig også til i sin klinik i Aarhus, men vil nu også være at finde i Ry. 

Hvilken hjælp kan du få? 

Henrik har særlig erfaring med terapiforløb til angst, stress, depression, traumer og PTSD. Hvis du derfor står i en af disse udfordringer, så betyder det, at der er god hjælp at hente. At Henrik har arbejdet en del med disse udfordringer betyder også, at han har godt kendskab til, hvordan man hjælper dig godt videre og med nye værktøjer. 

Hvordan arbejder psykolog Henrik? 

Henrik har særlig erfaring med metoden ISTDP. ISTDP står for Intensiv Dynamisk Korttidsterapi. For dig betyder det, at du får effektiv terapi, som ikke tager år, men i stedet måneder eller uger. I terapien Henrik går derfor aktivt ind i terapien for at hjælpe dig godt videre i den udfordring, du står med. Derudover så stiller man sig ikke tilfreds med, at man skal lære at leve med sine symptomer. Du skal gerne kunne gå fra terapien i Ry, hvor du er helt symptomfri. Og netop dette har vist sig muligt, når der bruges metoden ISTDP. 

Få skræddersyet et psykologforløb

I terapien hos Henrik kan du forvente, at du får et skræddersyet forløb. Alle kommer nemlig ind i terapien med forskellige baggrunde, historier og udfordringer. Derfor er det også vigtigt, at et terapiforløb også tager højde for dette. Du kan derfor forvente hjælp med afsæt i netop dine udfordringer.  Der er derfor god grund til at kontakte Henrik, hvis du ønsker hjælp fra en psykolog i Ry.

Adresse

Adresse:

Brunhøjvej 8, 8680 Ry

Telefon: