Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
COPI Group – grundlagt af Jesper Brunander
titleName

COPI Group – grundlagt af Jesper Brunander

COPI Group er en dansk virksomhed grundlagt af Jesper Brunander. COPI Group er specialister inden for ejendomsudvikling og beskæftiger sig i høj grad med historiske og fredede ejendomme i København og omegn.

I arbejdet med ejendomsudvikling lægger Jesper Brunander og COPI Group særlig vægt på at indtænke og bevare den historiske værdi og den unikke fortælling, den enkelte ejendom har. Det kommer til udtryk i valget af materialer, designstilen og farvepaletten. For COPI Group er målet, at funktionalitet og kvalitet skal gå op i en højere enhed, hvorfor det tænkes ind i alle projekter, de arbejder med.

Bag COPI Group står entreprenøren og iværksætteren Jesper Brunander, der har mere end 20 års erfaringen inden for ejendomsbranchen. Hans skabte i 2011 COPI Group med en ambition om at nytænke den måde, der arbejdes med ejendomsudvikling på. For hans vedkommende handler det ikke ‘kun’ om køb og salg. Jesper Brunander ser ejendomsudvikling i bredere perspektiv, hvor han er involveret fra start til slut.

Og her spiller designperspektivet en stor rolle, for det skal tænkes ind i alle projekter, så det kan bidrage til at fortælle de enkelte bygningers historie.

Medstifter af Vision Ejendomme

Udover COPI Group er Jesper Brunander ligeledes medstifter af Vision Ejendomme – en virksomhed, der blev etableret i sommeren 2020. Vision Ejendomme er et partnerskab mellem COPI Group og Vision Properties, og beslutningen om at slå de to virksomheder sammen skyldtes et ønske om at skabe en slagkraftig aktør på markedet for ejendomsudvikling.

Vision Ejendomme er primært koncentreret om det danske boligmarked, dog tæller deres portefølje også projekter i England. Samlet set har Vision Ejendomme en projektportefølje svarende til i omegnen af 150.000 kvadratmeter, ligesom de har 24 selskaber under sig – og projektportefølje udvides løbende.

I videoerne kan du se præsentationer af en række af Vision Ejendommes projekter:

Baunegårdsvej 73 – 2900 Hellerup

Tingvej 4-6 – 2300 København S

Åbenrå 31 – 1124 København K

Stormgade 10 – 1470 København K

Herunder kan du læse mere om COPI Group og Visions Ejendommes projekter:

Merry Karéen
Kildegaardsvej 55
Åbenrå 31
Teglværksgade 27

Følg Jesper Brunander på følgende sociale medier:
Issuu
Behance
Speakerdeck
Spoke
Soundcloud
Myspace
Somebody
Clippings
Flickr
Linktr.ee
Medium

Adresse

Adresse:

Bredgade 38

Telefon:

-

Email:

-