Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Restaurationssalg.dk – restaurantmægler med sager i hele Danmark
titleName

Restaurationssalg.dk – restaurantmægler med sager i hele Danmark

Er du ny i restaurationsbranchen, eller er du en gammel kending med mange år på bagen? Hvad end der er tilfældet, kan man få brug for enten at komme af med nogle lokaler eller erhverve nye. Det kan være grundet udvidelse og ekspandering eller på grund af, at man gerne vil sælge sin restaurant. Og hvor går du hen, hvis det er tilfældet? Restaurationssalg.dk er en virksomhed, der skaber den forretningsmæssige forbindelse mellem køber og sælger i en restaurationshandel. De fungerer som en erhvervsmægler, hvor du som sælger kan komme af med din restauration på platformen, og hvor du som køber kan få et overblik over nuværende sager. Men de finder også den rette køber og sælger ude i netværket, således at en hurtig og effekt handel kommer i hus. En hurtig handel er nogle gange det, der er afgørende, i forhold til eksempelvis at undgå konkurs.

Restaurationssalg.dk er en restaurantmægler, som er meget aktive på sociale medier, hvilket er med til at booste salg og køb yderligere. De har – til forskel fra mange andre mæglere – et rigtig fornuftigt niveau af følgere, hvilket selvfølgelig bevirker en vis rækkevidde på opslag.

Virksomheden har mæglere repræsenteret i stort set hele landet, hvorfor du ikke skal tøve med at tage kontakt, hvis du går med salgstanker. På hjemmesiden er det nemt at sortere i sagerne, hvis du er interesseret i et specifikt område som sælger. Der er også grobund for at finde en masse inspiration, hvis du ikke har lagt dig helt fast på det rette koncept. Er du derimod meget målrettet, er det en fordel at tage kontakt til restaurantmægleren, så de har mulighed for at opsøge de relevante mennesker i netværket. Det er desuden værd at understrege, at virksomheden har skuffesager liggende, og at der er mulighed for at signe op til nyhedsbrevet og blive opdateret med nyeste tilføjet sager.

Adresse

Adresse:

Amaliegade 6

Telefon:

-

Email:

-