Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Jakobs Café & Bar
titleName

Jakobs Café & Bar

Diskotek i Skagen

Når mørket falder på, kan du i sommerhalvåret, danse til musikken på Jakobs Café og Bar, der i de sene timer forvandler sig til et diskotek. Her danner vi rammerne for en uforglemmelig aften sammen med dem du holder af. På vores diskotek i Skagen kan du også opleve livemusik i weekenderne henover sommeren. Der er alt det gode musik, som du kan danse til.

Hos Jakobs Café og Bar er du garanteret gode oplevelser, når musikken strømmer ud af højtaleren. Om dagen kan du nyde et lækkert måltid mad, når vi igen er blandt restauranterne i Skagen. Kom forbi og smag vores udsøgte smørrebrød og hvis du kommer langvejsfra, kan du nyde en rolig overnatning på vores Bed & Breakfast.

Der er mange ting at udforske i Skagen, så hvorfor ikke bruge et par dage her. Hvis du alligevel skal en tur forbi vores diskotek om aftenen, vil det nok være rart med en seng tæt på.

Læs mere om vores diskotek i Skagen og de mange muligheder du ellers har i den skønne by. Ønsker du et værelse til dit besøg, så kan du booke det her.

Adresse

Adresse:

Havnevej 4a, 9990 Skagen

Telefon: