Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
inkpro.no

Inkpro er med flere end 365.000 kunder sidden 2006 Danmarks største leverandør af blækpatroner og kontorartikler. I 2006 grundlage Lasse Petersen Inkpro A/S, som siden er vokset sig til at være en stor forretning indenfor salg af kontorartikler. Inkpro forhandler primært blækpatroner og toner, men sælger også alle artikler og inventar, der skal til på et kontor. Du skal handle hos inkpro fordi at de levere hurtigt og sikkert for en pris af 29kr. Inkpro er e-mærket, af det danske mærke for handels sikkerhed på internettet. Inkpro har en trustpilotscore på 9,3 ud af 23.000+ anmeldelser, hvilket jo tyder på en bred tilfreds kundebase, som du hurtigt kunne blive en del af.

Inkpro forhandler både med private, offentlige institutioner og virksomheder, og de er i stand til at håndtere ordre af både små og stor kaliber. Det kan abefales kraftigt at benytte inkpro som din leverandør af blækpatroner og kontor artikler.

Blækpatroner

Inkpro lover prisgaranti på printerpatroner, og ikke nok med det så kan du altså finde patroner der er kompatibel med din printer ligegyldigt mærke. Hvad enten du skal bruge farve eller sorte patroner, stor eller lille ordre, så gør brug af inkpro’s fantastiske kundeservice og få bestilt dine patroner hjem til døren imorgen.

Printertonere

Inkpro har printertonere der er kompatibel med alle slags laserprintere. Inkpro’s tonere kan garantere dig en kvalitet der kan opfylde de krav der er til tonere på din printer, og det er også meget vigtigt at bruge de rigtige patroner til laserprinteren, da det kan nedsætte kvaliteten markant.

Adresse

Adresse:

Alfasetveien 24