Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Inkasso med Debito
titleName

Inkasso med Debito

Inkasso med Debito

Med Debito har det aldrig været nemmere, hurtigere og billigere at indkræve dine ubetalte fakturaer gennem effektiv og pålidelig inkasso. Debito skal blot bruge virksomhedens ubetal faktura eller regning og så er du i gang med at indkræve dine penge, online, digitalt og når du har tid. Sagen kan oprettes på under 3 minutter og det hele kan gøres online via mobil, computer eller tablet.

Debitos mission er at gøre inkasso lige så nemt som at bestille en pizza online, og det sker blandt andet ved at klare hele processen for kreditor – fra start til slut. Debito tilbyder en online platform, hvor kreditor kan oprette, overvåge, følge samt afslutte sine sager gennem et professionelt inkassobureau, inkassofirma eller advokat, også kaldet inkassoadvokat.
Processen omkring inkasso er især nem fordi du som kreditor blot skal uploade den ubetalte regning for at starte processen. Du skal hverken forud have sendt rykker, rykkerskrivelse eller inkassovarsel. Virksomheden klarer det hele for dig i samarbejde med førende advokater, jurister og inkassobureauer – så kan du bruge tiden på din virksomhed og forretning, frem for dine dårlige betalere.

 

Opklaringsprocent på op til 86 %

Debito samarbejder med nogle af verdens førende inkassobureauer og advokater i et stærkt samarbejde om at få dine penge hjem – hurtigt og professionelt. Det unikke samarbejde sikrer dig en succesrate på op til 86 % – og dermed 86 % sansynlighed for at netop din sag løses med succes. Dermed er der kun 14 % af sagerne der aldrig løses. Det kan eksempelvis være ved debitors konkurs eller lignende.

Den høje opklaringsprocent sikres blandt andet gennem en professionel behandling af debitor og en proces der kan sikre dig alle gældende muligheder for at få dine penge retur – fra både rykkere, inkassovarsel, telefonopkald, fysisk fremmøde hos skylder, afdragsordninger og om nødvendigt retslige handlinger i fogedretten.

Gratis inkasso – no cure, no pay

Mange ønsker ikke at bruge en formue på at indkræve gammel gæld fra en kreditor der har misligholdt en faktura og ofte oplever mange, at den pris en advokat eller et inkassobureau kan tilbyde, ofte langt fra er særlig attraktivt. Ofte oplever mange, at prisen der tilbydes ofte ikke står mål med kravets hovedstol. Det har Debito gjort op med, og har indført no cure, no pay og dermed gratis inkasso, såfremt man ikke formår at indkræve dine penge fra din skyldner, af den ene eller anden årsag. Formår man at indkræve pengene, ja så tager man et mindre cut af din faktura. Det bliver dermed både gratis at oprette, følge og afslutte sagen.

Formår man at indkræve dine penge, så koster det 10% af det indkrævede beløb.

Inkassoskolen – gør inkasso endnu nemmere

Mange virksomheder, bogholdere og selvstændige har heldigvis aldrig haft behov for inkasso, da fakturaen altid bliver betalt, om end måske forsent. Virksomhederne har historisk set altid været gode til de indledende øvelser, så som rykkere, rykkerskrivelser og inkassovarsler. Men da mange virksomheder heldigvis aldrig har haft behov for dette, ja så har Debito taget konsekvensen heraf og etableret inkassoskolen. Skolen guider, bogholdere, selvstændige og andre i det danske erhvervsliv, uanset størrelse, gennem de emner der er relevante for at få sine penge hjem som virksomhed. Herunder hvordan man udsender en korrekt rykker og rykkerskrivelse til at etablere en afdragsordning med sin skyldner, hvis debitor har svært ved at betale regningen. Skolen er gratis at bruge for alle, uanset om man er kunde eller ej.

Et inkassofirma der forstår dig og din sag

Mange virksomheder er itvivl om man skal vælge en inkassoadvokat eller et inkassofirma til sin opgaven – hos Debito vælger vi for dig.
Vi samarbejde med nogle af Danmarks dygtigste inkassofirmaer og inkassoadvokater, som vi ved der præsterer bedst, på den måde behøves du ikke undersøge markedet selv, det har vi gjort.

Vores system tager udgangspunkt i dig, din virksomhed, din sag og naturligvis i din skyldner. Vi har data på mere end 400.000 sager, og vores system finder på baggrund her af, det mest optimale forløb for dig og din sag. Det sikrer en høj succesrate og et godt professionelt forløb på baggrund af historisk data.

Systemet tager udgangspunkt i mere end 40 faktorer, og udvælger på baggrund heraf, om dit krav skal sendes til et inkassofirma eller en inkassoadvokat.

 

Danmarks bedste kundeservice

Inkasso er for rigtig mange virksomheder, et emne man heldigvis ikke har brugt meget tid på, for heldigvis betaler kunderne til tiden, for det udførte eller leverede arbejde. Når uheldet er ude og kunden ikke reagerer på din henvendelse, ja så står Debito til rådighed. Her skal du hverken have en bestemt størrelse krav eller et bestemt antal.

Debitos kundeservice hjælper dig hele vejen igennem, og har åben 12 timer i døgnet, alle ugens hverdage på telefon og mail. De sidder klar til at hjælpe dig godt i gang.

Telefon 71992500 – alle hverdage fra 09:00 til 21:00

 

Adresse

Adresse:

Skelagervej 15

Telefon:

Åbningstider

Mandag

09:00 - 21:00

Tirsdag

09:00 - 21:00

Onsdag

09:00 - 21:00

Torsdag

09:00 - 21:00

Fredag

09:00 - 21:00

Lørdag

-

Søndag

-