Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Hotel Viking
titleName

Hotel Viking

Er du på udkig efter et afslappende spa ophold, så håber vi, at du har lyst til at besøge os. Vores spahotel, Hotel Viking er beliggende i Sæby i Nordjylland, og noget af det som gør os unikke er, at vi er mere end bare et spahotel. Vi er et familieejet hotel, og det betyder utroligt meget for os, at vores gæster føler sig godt tilpasse, når de er på besøg hos os. Vi har derfor forsøgt at skabe en følelse af hjemlighed og hygge på hotellet. Så du også kan slappe af og føle dig godt tilpas, når du ikke er i vores spa og wellness afdeling.

Vores spa og wellness afdeling er en af de største i Danmark med sine 3300 kvadratmeter. Området består blandt andet af en tagterrasse med saltvandsbassin og spabad og en lækker udsigt udover kattegat. Derudover består den også af flere indvendige spabassiner, et poolområde, en rotunde med modstrømsanlæg, koldvandsbassin og flere forskelllige slags saunaer.

Du kan se vores forskellige typer af spaophold via linket her.

Sæby som vores spahotel ligger i er en utrolig hyggelig by. Sæby er en lille havneby og købstad med utrolig meget charme og sjæl. Så hvis man er vild med at gå nogle gode gåture langs vandet, i skov eller i brostensbelagte gader, så er Sæby bestemt et besøg værd. Er du vild med glaskunst og keramik, så har byen også en masse lokale kunsthåndværkere, som man kan tage ud og besøge.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Adresse

Adresse:

Vikingvej 2

Telefon: