Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
You-Go – ferieboliger i Italien
titleName

You-Go – ferieboliger i Italien

Den traditionelle charterferie er naturligvis stadig et stort hit, men en anden ting der virkelig har vundet frem i popularitet over de sidste år er at leje ferieboliger i udlandet og rejse flere familier af sted sammen. Ved at leje en stor feriebolig får man mulighed for samle alle rejsende under et tag og ikke skal indlogeres på hotelværelser. Det giver også en helt anden frihed, at man har sit eget sted, og ofte også sin egen pool.

You-Go er en dans virksomhed der har specialiseret sit i at udleje ferieboliger i Italien, der er os danskere absolutte favoritdestination, når det kommer til at leje huse sydpå og kør-selv ferie generelt. Der findes naturligvis mange fantastiske områder i Italien, men man kommer ikke uden om Toscana og Gardasøen, som er de absolut mest populære og hvert år besøges at mange mange tusinde danskere familier.

Gardasøen er helt oplagt til familieferie, hvor det lune og ikke så dybe vand er perfekt til de mindste. Toscana er det perfekte sted, hvis er lidt interesseret i gastronomi og ikke mindst god italiensk vin. De store huse har stort set alle sammen pool, så selvom der måske er lidt langt til stranden, så behøver ungerne ikke gå glip af vandpjaskeri.

På hjemmesiden kan man også finde en blog, hvor der er masser af gode råd og guides til, hvad der er godt at opleve, alt efter hvor man er henne. Du kan også blive lidt klogere på vin fra de forskellige områder, så du ikke kommet helt intetanende frem.

 

Adresse

Adresse:

Ørstedsgade 15 DK – 7100 Vejle

Telefon: