Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Flowstudio – 3d visualisering
titleName

Flowstudio – 3d visualisering

Virksomheden Flow Studio er en virksomhed som tilbyder 3d visualisering af alt i forbindelse med et nyt byggeprojekt. Med andre ord Flowstudio er et 3D designstudio, som visualiserer arkitektur og interiør i form af stillbilleder og animation, så potentielle købere bedre kan danne sig et indtryk af hvordan det færdige projekt kommer til at se ud. Flow Studio er skabt ud fra en tanke om at skabe en ny model inden for 3D visualisering, som sikrer høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris uden at gå på kompromis med kommunikation og kundeinvolvering. Netop kundeinvolveringen er en vigtig del for Flow Studio, hvor at arbejdsprocessen er inddelt i 4 faser, hvor kunden er med hele vejen.
Dvs. at alle projekter køres ved hjælp af en fastsat step-by-step arbejdsproces – som virksomheden kalder ‘fixed workflow’. Inden projektets start aftales en tidsramme for projektet, og kunden bliver involveret i projektets udvikling fra første cut til endelige produkt.

Kundeinvolveringen og den personline relation er som nævnt en af de vigtigste ting for Flow Studio, til hvert projekt knyttes en account manager, som er ansvarlig for den daglige kommunikation. Manageren fungerer som bindeled mellem Flow Studios designere og kunder.

Flow Studio – Processen

Processinvolvering
Som kunde ved Flow Studio er med hele vejen fra første cut til endelige produkt. Man deltager aktivt i processen om at forme den helt rigtige fremstilling af ens visualiseringsprojekt.

3D design ekspertise
Flow Studios dygtige designere har speciale i fotorealistisk 3D visualisering og har mange års erfaring i levering af prisvindende projekter til et internationalt marked.

Direkte kommunikation
Kommunikation mellem kunde og studie er essentiel for at opnå det bedste resultat. Den enkelte manager, som er tilknyttet projektet er med til at sikre, at hvert projekt eksekveres fejlfrit hele vejen til det endelige resultat

Adresse

Adresse:

Eskildsgade 62-64, København V

Telefon: