Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Banditten
titleName

Banditten

Hos Bandittens legetøjsunivers på Østerbro i København finder du et bredt udvalg af legetøj og interiør til børneværelset, fra alle de anerkendte og populære børnebrands. Banditten består af et online univers på banditten.dk og en fysisk butik på Østerbrogade 142 i København. Den fysiske butik som blev grundlagt i 2003 blev allerede året efter kåret til byens bedste legetøjsbutik, hvilket bestemt er en pris man skal gøre sig fortjent til i Københavnsområdet, da der er utroligt mange om buddet. Prisen skabte dengang enorm interesse for Bandittens børneunivers, hvorfor virksomheden allerede tre år senere, i 2006, flyttede til større og bedre lokaler på Østerbrogade. Her har Banditten ligget lige siden og man kan som besøgende i butikken købe skønne børne og legetøjsprodukter fra mærker som Filibabba, Plantoys, Our Generation, Djeco og ikke mindst Jellycat.

Legetøjsuniverset fra Østerbro har specialiseret sig i gaver til børn. Dette betyder at du kan finde alt hvad hjertet begærer inden for småting og gaver til børn, i kategorien ”gode smågaver” på banditten.dk. Er du forældre eller skal du blot købe en gave til et barn kan du i webshoppens kategoriopdeling vælge imellem gaver til henholdsvis 10 kr., 20 kr.,  30 kr., 40 kr., 50 kr., og over 50 kr. Dette giver gode muligheder for at udvælge den eller de perfekter børnegaver til fødselsdage, jul, overraskelser og til anledninger som kalendergaver og adventsgaver som ofte kan være svære for forældre at jonglere med. Udover traditionelle gaver er det i denne kategori ligeledes muligt at købe gaver til den søde tand i form af diverse slikposer til børn. Disse er ligeledes essentielle til enhver børnefødselsdag eller anden form for børnearrangement.

Står du og skal indrette dit barns værelse finder du hos Banditten ligeledes et skønt udvalg af børneinteriør til børneværelset. I denne kategori findes alt fra børnemøbler til søde lamper, uroer & mobiler, samt udsmykning til væggen i form af skønne wallstickers og farverige plakater. I dette udvalg finder du produkter fra populære mærker som Heico, DESIGN LETTERS, A little lovely company,  Ingela P. Arrhenius og mange flere. Leder du derfor efter nye interiør til dit barns værelse, så er Bandittens børneunivers bestemt et besøg værd, hvad end det er i den fysiske butik på Østerbro eller på banditten.dk.

Ønsker du at få et unikt indblik i om den fysiske butik er et besøg værd, så er det på Google muligt at tage en virtuel rundtur i lokalerne på Østerbro. Klik her for at tage på virtuel rundtur i Bandittens skønne butik i København.

Leder du efter det perfekte sted at købe legetøj til dit barn eller er du forældre og står for at købe den næste gave, fordi dit barn skal til børnefødselsdag – så er der ingen tvivl om at du hos Banditten har god mulighed for, at få opfyldt dine behov.

Adresse

Adresse:

Østerbrogade 142 2100 København Ø

Telefon:

Åbningstider

Mandag

11.00 - 17.30

Tirsdag

11.00 - 17.30

Onsdag

11.00 - 17.30

Torsdag

11.00 - 17.30

Fredag

11.00 - 18.00

Lørdag

10.00 - 15.00

Søndag

Lukket