Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Nestonline.dk
titleName

Nestonline.dk

Nestonline er en webshop, hvor vi sælger møbler og boligtilbehør. Hos os finder du alt lige fra spiseborde, til spisestole og sofaer og meget mere. Vi sælger møbler online og det er derfor ikke muligt, at besøge vores adresse. På vores hjemmeside finder du tusindvis af produkter fra forskellige brands. Derfor kan du med sikkerhed også finde nogle møbler, som passer perfekt til dit hjem og til dit budget!

Vi har hurtig levering og hvis du køber for over 2.500 kroner har vi gratis levering. Ellers har vi altid en fast lav fragt! Desuden har vi også prisgaranti, så du altid er sikret den bedste online pris når du køber møbler hos os. Du kan også prøve vores møbler i op til 100 dage og hvis du har fortrydt dit køb, kan du bare sende dem tilbage og få hele beløbet refunderet! Vi tror at ovennævnte er de primære årsager til, at vores kunder er så tilfredse. På Trustpilot har vi en score på 4.2, som er en af de højeste blandt alle møbel webshops.

Tag endelig fat i os på mail, live chat eller telefon, hvis du har spørgsmål eller mangler hjælp til dig køb! Vi glæder os til at se dig, som kunde hos Nestonline.

Adresse

Adresse:

George Marshalls Vej 5

Telefon: