Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Excelerate
titleName

Excelerate

Find et speciale- eller bachelorsamarbejde gennem Excelerate

Excelerate er en digital platform, der hjælper studerende med at finde et bachelorsamarbejde eller specialesamarbejde med en virksomhed – helt gratis.

På Excelerate platformen uploader universitetsstuderende deres bachelor- eller specialeoplæg, hvori de fortæller om deres bacheloremne eller specialeemne. Derudover har de studerende mulighed for at skrive om, hvorfor en virksomhed netop skal indgå et projektsamarbejde med studerende.

Når en studerende har fået sit oplæg op på platformen, så sørger Excelerate for, at alle virksomheder, der er interesseret i samme område / emne bliver kontaktet. På den måde bliver den studerendes emne matchet med relevante virksomhedssamarbejder inden for kort tid.

Find inspiration til dit bachelorprojekt eller speciale på Excelerate

Studerende kan også bruge Excelerate til at søge inspiration til deres projektopgave, bachelorprojekt eller specialeopgave. På platformen er der samlet et hav af gode eksempler på bacheloremner og specialeemner fra tidligere studerende, der har brugt platformen til at finde et samarbejde med en virksomhed på deres bachelor eller kandidat.

Adresse

Adresse:

Strandlodsvej 44

Telefon: