header image
Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Duftdejligt.dk
titleName

Duftdejligt.dk

Hos Duft Dejligt er vi trætte af dyre parfumer der bliver solgt til overpris i butikkerne. Derfor har vi samlet nogle af de bedste parfumer, deodoranter og aftershaves der findes på markedet og sat dem til salg på nettet til en pris hvor alle kan være med. Ved kun at have en webshop skærer vi ind til benet på prisen og skal dermed ikke betale for dyrt salgspersonale eller dyr husleje i en gågade i storbyen. Vi tænker altid på dig som kunde og dine behov, og her vil du som kunde kunne spare en masse penge. Udover de overnævnte produkter har vi også meget andet inden for kosmetik og kropspleje så du kan finde meget af det du har behov for i din daglige rutine hos os.

Vi har ingen abonnementsordning hvor du kan købe billige parfumer hvor et månedligt beløb, vi har billige parfumer hele vejen igennem og dermed er der ingen skjulte gebyrer hos os.

Vi sælger kun 100% ægte varer og hvis du handler hos os skal du derfor ikke være bange for at det blot er kopivare eller flasker fyldt med vand. Vi har kun den rigtige vare og vores største ønsker er blot at du kan gå rundt og dufte som du vil uden at skulle både tænke over dyre priser eller at blive snydt ved de billige steder.

Vi har alle de kendte mærker du kender fra de store butikker som, Hugo Boss parfume, Ralph Lauren, Versace, Thierry Mugler, Oscar De La Renta og mange flere. Vi sørger altid for at pakke vores parfumer forsvarligt så du ikke modtager en smadret og drivvåd pakke. Du får også den fulde emballage med, så du kan se at det er det 100% rigtige produkt vi sender.

Normalt har vi priser der svarer til en rabat på 60-80% af de store butikkers priser. Derfor kan det nærmest altid svare sig for dig at handle hos Duftdejligt.dk

Adresse

Adresse:

Alberts Have 47 2620 Albertslund

Telefon:
Email:

-