Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Diction
titleName

Diction

Diction er et dansk oversættelsesbureau, som kan oversætte dine tekster til mange forskellige sprog og korrekturlæse tekster. Det er vigtigt at have tekster uden grammatiske fejl, så der ingen misforståelser kan opstå. Det er altid lettere at forstå et korrekt og flydende sprog. Derfor er dette oversættelsesbureau høj specialiseret inde for dette felt, så de kan hjælpe dig med stort set alle opgaver inde for oversættelse, korrekturlæsning og tekstforfatning.

Dette betyder at du får sat specialister på opgaven, når du tager kontakt til Diction. De kan oversætte til og fra mange forskellige sprog, men er meget specialiseret i de skandinaviske sprog.

Legalisering

Er der brug for at få oversat og samtidig legaliseret en tekst, så kan de også klare denne opgave for dig. At få legaliseret en tekst, er hvis du f.eks. har brug for, at kunne fremvise et officielt dokument i udlandet, med en oversat tekst. Dette kunne være dåbsattester, eksamensbeviser, personattester og meget andet. Diction hjælper dig med det hele, så du ikke behøves, at skulle tænke på, hvad der skal ske og hvordan hele processen er.

Hver sikker

Oversættelsen sker hurtigt og med høj kvalitet til Danmarks bedste priser. Med dette bureau som samarbejdspartner, så er du sikker på at du aldrig vil komme til at lave hverken stave fejl, kommafejl eller oversættelses fejl. Du får med andre ord tekster, som er helt korrekte hvad angår grammatik og sprog.

Kunder

Diction har kunder inde for mange forskellige brancher – her i blandt PWC, Hugo Boss, DR, Red Bull, SDU-universitet, Falck og Politiet.

Adresse

Adresse:

Gammeltorv 6, 3. sal 1457 København K

Telefon:
Web:

-