Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
mitBankskift
titleName

mitBankskift

mitBankskift gør det nemt at skifte bank

Hos mitBankskift lader vi bankerne konkurrere om dig frem for det omvendte scenarie. Det er med til at sikre, at du får de bedste priser og betingelser på dine bankforhold. Det er altid ganske gratis og uforpligtende at gøre brug af vores tjeneste, og det står dig derfor også helt frit for, om du ønsker at benytte dig af et af de tilbud, vi sender til dig. En anden god grund til at gøre brug af vores tjeneste i forbindelse med bankskifte er, at du kun skal bruge få minutter på at udfylde en ansøgning, hvorefter vi tager os af resten af arbejdet. Vælger du at gøre brug af et af tilbuddene om bankskifte, så vil din nye bank tage sig af alt det praktiske i forbindelse med dit skifte. Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej mod det bedste bankskifte for dig, og vi sidder derfor også klar til at assistere dig via telefon og mail, hvis du skulle få brug for det.

mitBankskift giver dig som noget unikt muligheden for selv, at vælge de banker som giver dig tilbud på bankskifte

Vi samarbejder kun med anerkendte banker for at give dig den bedste og billigste bank

  • skift bank ansøg gratisAnsøg gratis på 3 minutter

    Ansøg gratis og uforpligtende på 3 minutter. Som noget unikt hos mitBankskift vælger du selv hvilke banker du ønsker tilbud fra.

  • skift bank modtag flere tilbudVælg banker og modtag tilbud

    Hos mitBankskift kan du trygt lave din ansøgning, og selv vælge de banker du ønsker tilbud fra bagefter. Hos os undgår du uønskede henvendelser.

  • skift bank vælg det bedste tilbudVælg selv det bedste tilbud

    Vælg dine ønskede banker, og sammenlign deres tilbud. Du kan spare helt op til 25.000,- kr. årligt på at benytte mitBankskift.

Adresse

Adresse:

Vestergade 3, 1456 København

Telefon: