Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Datacon

Datacon – eller rettere Datacon Group – består af henholdsvis Datacon A/S og Datacon Enterprise Solutions A/S, der har hver sine hovedkompetencer.

Pr. 1/7 2017 blev Datacon opdelt i disse to søsterselskaber, og her var fokusset styrkelse af de konkrete forretningsområder samt at sikre, at Datacon udnytter sine kernekompetencer i højest mulige grad.

Datacon A/S

Datacon A/S står for at levere forretnings- og værdiskabende ERP-brancheløsninger. Datacon A/S’ kerneprodukt er Microsoft Dynamics, med speciale i levering og implementering til retail- og grossistbranchen. Gennem 30 år har Datacon arbejdet med kunder som BoConcept, Hamleys, Brøndby, Tiger, SportMaster, Bog & Idé og mange flere.

Datacon Enterprise Solutions A/S

Datacon Enterprise Solutions A/S står for at levere løsninger inden for it og hosting. Mere specifikt gælder det it-infrastruktur som eksempelvis storage, netværk og servere, ligesom det gælder hosting og services såsom driftsaftaler, service management og managed services. Dertil kommer, at Datacon Enterprise Solutions er specialister inden for POS-udstyr, pc’er og print. Her fokuseres der hovedsageligt på produkter fra HP Inc. og Lenovo.

Læs meget mere om Datacon Group her.

Bliv endnu klogere på Datacon Group her:

Crunchbase

AllerødNyt

DynamicWeb

Amino Bizz

Adresse

Adresse:

Hejrevej 13

Telefon:
Email:

-