Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
FixPhone Roskilde
titleName

FixPhone Roskilde

Mobil- & PC reparation i Roskilde

I hjertet af Roskilde finder du FixPhone – Sjællands fortrukne IT-værksted. Vi kan varetage reparation af alle mærker inden for mobil, tablet og PC.

iPhone reparation Roskilde

Vi er eksperter i iPhone reparation. Om du har fået ødelagt din skærm eller batteriet har mistet pusten, kan vi sørge for at din iPhone får livet tilbage. Vi er lagerførende inden for stort set alle reservedele til alle iPhone modeller. Så om du tropper op med en ødelagt skærm på din iPhone 13 eller din iPhone 7, kan vi hjælpe dig hurtigt videre i begge tilfælde.

Macbook reparation Roskilde

Det er måske ret åbenlyst, at vi kan “fix” din “phone” – men vi kan så sandelig også “fix” din “Macbook”, selvom navnet ikke antyder det. Vi kan klare alt fra ny Macbook skærm til nyt Macbook batteri samt software hjælp og data recovery.

Mobil reparation Roskilde

Men lad os derudover lige slå fast – FixPhone kan hjælpe med enhver type mobil reparation. Vi er lagerførende for reservedele til både Samsung, Nokia, Motorola, Google Pixel, Huawei, OnePlus og Sony Xperia.

Uovertruffen service, 2 års garanti & priser der er helt fair

FixPhone kan nok ikke bryste sig af at tilbyde de BILLIGSTE reparationer i Danmark. Men den trone har vi heller ikke lyst til at sidde på. Vores priser er gennemsigtige og fair. Vi yder en garanti, som du kan regne med. Vi udfører de fleste fejlsøgninger uden beregning. Vi kører altid med fuld tilfredshed eller pengene retur (reverse repair). Så når du besøger FixPhone, kan du være helt tryg ved, at vi udfører et stykke arbejde, som vi kan stå 100 %. inde for. Derudover er det værd at nævne, at vi scorer ultimativt bedste ratings på tværs af Trustpilot, Google og Facebook – det er vi stolte af!

Vi glæder os til at tage imod dig og din skadede enhed.

Adresse

Adresse:

algade 46, 4000 roskilde

Telefon:

Åbningstider

Mandag

10-17.30

Tirsdag

10-17.30

Onsdag

10-17.30

Torsdag

10-17.30

Fredag

10-17.30

Lørdag

10-15

Søndag

Lukket