Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
DanWest

DanWest er din pålidelige partner inden for udlejning af sommerhuse og feriehuse i Vestjylland. Vores engagement i samarbejdet mellem gæster, feriehusejere og servicemedarbejdere er kernen i vores succes.

Gennem årene har samarbejdet muliggjort konstante forbedringer af vores service, hvilket resulterer i en enestående ferieoplevelse for vores gæster. Vores dedikerede personale er alle lokalboende, og de besidder et dybtgående kendskab til hvert sit område. Vi har desuden vores eget hold af servicemedarbejdere, der hurtigt er klar til at træde til.

Se udvalget af sommerhuse

Kontorer i Søndervig & Årgab

Med kontorer i Søndervig og Årgab, er vi altid tæt på vores kunder. Vores erfarne medarbejdere står klar til at hjælpe med at finde det perfekte feriehus, der kan opfylde dine drømme og behov. Fra simple sommerhuse til luksuriøse poolhuse med plads til op til 20 personer, tilbyder vi et bredt udvalg af indkvarteringsmuligheder.

Masser af sommerhuse

Siden begyndelsen i 1995, har vi konstant udvidet vores portefølje og udlejer nu over 500 velbeliggende sommerhuse langs Ringkøbing Fjord og Vesterhavet.

Se hvilke sommerhusområder DanWest dækker.

Vores navn, DanWest, blev valgt for at afspejle vores dækning af “Danmark – Westjylland,” og vi er stolte af at betjene en stor del af de attraktive sommerhusområder langs den sydlige del af Vesterhavet.

Læs mere om DanWest.

Online platform lejere og udlejere

Med vores online platform har du nem adgang til at se og booke vores sommerhuse. Vi har også udgivet kataloger for at give yderligere information om vores ejendomme og tjenester.

Er du udlejer, kan du logge ind og se alle relevante oplysninger under ”Husejer login” og som kunde har du naturligvis også et login til relevante info på danwest.dk.

Med vores dedikerede team på 15 fuldtidsansatte og godt 150 deltidsansatte i vestjylland, kan vi levere den bedste service til vores gæster og sommerhusejere. Vælg DanWest for din næste ferie, og oplev vores engagerede og lokalkendte team, der arbejder for at gøre din ferie mindeværdig.

Overvejer du at udleje dit sommerhus, kan du læse om alt fra skat og økonomi til det praktiske på siden Bliv udlejer

Adresse

Adresse:

Sønder Klitvej 20, 6960 Hvide Sande

Telefon:
Email:

-

Kontakt firmaet