Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Cirkus Trapez
titleName

Cirkus Trapez

Kender du Cirkus Trapez? Cirkusset, der er meget mere end ”bare” et cirkus.

Cirkus Trapez blev grundlagt af Isabella Enoch og Berhnhard, som begge er født med cirkus tæt inde på livet. Hos Isabella går kærligheden for cirkus hele sels generationer tilbage. Også Bernhard stammer fra en vaskeægte cirkusfamilie, hvor han er særligt kendt for sin elefant Ramboline, som de fleste cirkusgængere kender.

For begge er cirkus hjerteblod, hvor alt handler om at skabe en autentisk, uforglemmelig og familievenlig oplevelse. Her bliver nostalgi, fantastiske artister og dyr i massevis kombineret til en unik oplevelse, som kun Cirkus Trapez kan fremstille.

Som følge at cirkussets succes med deres show i 2016 er cirkusfamilien nu tilbage med en ny forestilling, der henvender sig til hele familien. Med inspiration fra tegneserien indianerdrengen Yakari og Lille Torden har Cirkus Trapez stablet en helt specielt forestilling på banen med verdensklasse artister, nye numre og alverdens dyr.

Udover at være en klaasisk cirkusforestilling, tilbyder Cirkus Trapez nu også et loyalty-program, hvor publikum har mulighed for at opleve dyrene i deres stalde og få en lækker kop kasse eller sodavand i selskab med grundlæggerne af Cirkus Trapez.

Ønsker du en mere personlilg oplevelse af forestillingen, kan Cirkus Trapez også løse kommercielle såvel som private opgaver, og cirkusset vil altid gerne være med til at komme med gode ideer til udformningen. Tilgangen er simpel: Ingen opgaver er umulige!

Dertil udlejer Cirkus Trapez sine dyr og materiale (som fx sine luksuriøse toiletvogn, sit telt mm.), hvis du har brug for det til et event, du skal arrangere.

Det stopper dog ikke her. Cirkus Trapez kan nemlig også hyres til at danne rammerne om lækre og eksklusive dinershows. Her kan cirkusset tage sig af alt fra catering til sammensætning af et show, der passer til den givne anledning.

Cirkusset skræddersyr gerne dit arrangement helt efter dit behov – ikke andet end fantasien sætter grænserne for, hvilken festen der kan blive skabt.

Så hvis dit næste firmaarrangement skal foregå i helt nye, unikke og eksklusive rammer, eller hvis du gerne vil have, at din fødselsdag, dit bryllup eller en anden festlig lejlighed skal være et minde for livet, så er det Cirkus Trapez, du skal kontakte. Cirkusset garanterer den oplevelse i absolut særklasse.

Læs mere her:

Adresse

Adresse:

Tovskovvej 15

Telefon:
Email:

-

Web: