Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Cirkus Trapez
titleName

Cirkus Trapez

Kender du Cirkus Trapez? Cirkusset, der er meget mere end ”bare” et cirkus.

Cirkus Trapez kan nemlig løse kommercielle såvel som private opgaver, og cirkusset vil altid gerne være med til at komme med gode ideer til udformningen. Tilgangen er simpel: Ingen opgaver er umulige!

Dertil udlejer Cirkus Trapez sine dyr og materiale (som fx sine luksuriøse toiletvogn, sit telt mm.), hvis du har brug for det til et event, du skal arrangere.

Det stopper dog ikke her. Cirkus Trapez kan nemlig også hyres til at danne rammerne om lækre og eksklusive dinershows. Her kan cirkusset tage sig af alt fra catering til sammensætning af et show, der passer til den givne anledning.

Cirkusset skræddersyr gerne dit arrangement helt efter dit behov – ikke andet end fantasien sætter grænserne for, hvilken festen der kan blive skabt.

Så hvis dit næste firmaarrangement skal foregå i helt nye, unikke og eksklusive rammer, eller hvis du gerne vil have, at din fødselsdag, dit bryllup eller en anden festlig lejlighed skal være et minde for livet, så er det Cirkus Trapez, du skal kontakte. Cirkusset garanterer den oplevelse i absolut særklasse.

Læs mere her:

Adresse

Adresse:

Tovskovvej 15

Telefon:
Email:

-

Web: