Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Cadovius
titleName

Cadovius

Shop tøj i den fysiske butik og/eller online hos Cadovius – som har alt hvad dit klædeskab mangler. Cadovius er en 16 år gammel tøjbutik, som startede udelukkede med at sælge tøj til herre. I dag er sortimentet af tøj blevet langt større og forretningen sælger tøj til både damer og herre. Du finder alt det nyeste modetøj. Vælg eksempelvis imellem sko, sokker, bukser, skjorter, jeans, hatte, jakker, swetshirts, t-shirts, regntøj og meget mere!

I blandt dametøjet findes blandt andet tøj fra kendte dametøjsmærker som Stine Goya, Maria Black, Just Female, libertine-Libertine, Dr. Denim, Elaine Hersby og andre eksklusive tøjmærker. Imens sortimentet af herretøj består af mærker som Adidas, Nike, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Tiger Of Sweden, NN07, Samsøe & Samsøe, Revolution og mange flere. Cadovius har alt hvad du skal bruge til dit klædeskab, og kan du ikke finde det du mangler i butik i Herning, så kig forbi den nye webshop, hvor du finder et stort sortiment af både modetøj, sko og accessoires. Alt tøj i Cadovius sortiment er nøje udvalgt og kvalitetstestet, så virksomheden sikrer dig den bedste kvalitet, den nyeste mode og de smarteste kollektioner. Cadovius kvalitetstester alt tøj for både forbrugernes og deres egen skyld, da virksomheden ønsker at være et troværdigt brand, udelukkende bestående af kvalitetsprodukter, som de selv kan stå inde for. Cadovius mission er at være ærlige, troværdige og give den bedste kundeservice – For at sikre tilfredse kunder.

Så står du står og mangler noget nyt modetøj til festen i weekenden, noget nyt lækkert hverdagstøj eller smarte accessoires – Så er der ingen tvivl om at du med fordel, kan besøge Cadovius butik i Herning eller deres nye brugervenlige webshop. Hos Cadovius får du altid hurtig levering og gratis ombytning af alt forretningen kvalitetstøj. Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at skrive eller ringe til Cadovius, som sætter en stor ære i at besvare alle kunders spørgsmål og imødekomme deres besøg. Se Cadovius store udvalg af modetøj til både damer & herre, fra kendte mærker på www.cadoviusshop.dk.

Adresse

Adresse:

Merkurvej 1c, st. 66 7400 Herning

Telefon: