Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Spalageret.dk
titleName

Spalageret.dk

Hvis du ønsker en unik spa oplevelse hjemme i privaten, er et udendørs spabad fra spalageret.dk en rigtig god mulighed for dig.

Her får du nemlig et billig kvalitets spabad leveret lige til døren. Du find en lang række modeller, der dækker de behov du måtte have. Så ønsker du en dejlig form for velværer hjemme i privaten, er et skønt spabad måske noget for dig.

Du får her nogle af de billigste spabade i Danmark, fordi vi har skåret alle de dyrer mellemled fra og får leveret dem direkte fra producenten. Derfor er vores priser så lave, men kvaliteten i top.

Vi sørger for at teste alle vores udespa inden de bliver sendt ud til kunderne og levere dem med vores egen fragtmand. Ligeledes kan vores servicemedarbejder også hjælpe med at sætte spaen op og igang. Men ofte er dette ikke nødvendigt, da de kommer klar til at blive sat igang, så snart de lander på adressen. Der skal tilsluttes strøm og fyldes vand i, derefter kan du hoppe i karet og nyde dit nye spabad.

Hvis du er i tvivl om hvilket spabad du skal vælge er du altid velkommen til at kontakte os eller komme forbi vores showroom i Skanderborg og tage et kig på vores forskellige modeller, så du nemmere kan spore dig ind på hvilken model der passer bedst til dig og familien.

Nogle ønsker et mindre spabad hvor man kan være alene med konen i og andre ønsker et stører spabad, hvor hele familien kan samles om aftenen efter en lang dag på farten.

Når du har fået besluttet dig for hvilket udespa du skal have, har vi selvfølgelig også alt i tilbehør til dit spa. Både de fede løsninger, som trapper, håndklædeholder, champagneholder, mm. derudover har vi også alt det nødvendige kemi til dit spa, så du kan holde dit spabad rent og pænt og sørge for at dit PH-niveau holder balancen.

Adresse

Adresse:

Niels Bohrs vej 17F, 8660 Skanderborg, Danmark

Telefon:

Åbningstider

Mandag

10:00 - 16:00

Tirsdag

10:00 - 16:00

Onsdag

10:00 - 16:00

Torsdag

10:00 - 16:00

Fredag

10:00 - 15:00

Lørdag

10:00 - 15:00

Søndag

Lukket