Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
BB Fiberbeton
titleName

BB Fiberbeton

Fiberbeton

BB fiberbeton er glasfiberarmeret beton til byggeindustrien.

Materialet er fremstillet af hvid cement og knust dolomit, der armeres med glasfibre. Fiberbeton er ordreproducerede elementer med en række egenskaber, der er tilpasset til det enkelte byggeprojekt.

Fiberbeton skiller sig ud fra andre byggematerialer i beton, fordi det er yderst holdbart, let og formbart. Materialet sprøjtestøbes til tyndskalselementer, der designes efter hver enkelt opgave.

Fiberbeton kan skæres, hakkes, støbes på og hugges ude på byggepladsen og kan bruges til både nybyggerier og renovering. Materialet er meget formbart så elementerne kan formes, lige som du ønsker med både kurver, buer, ombuk og med forskellige overflader.

Hos BB Fiberbeton lytter vi til arkitektens præferencer og designer produktet specifikt til projektet med arkitektens vinkler på materiale, form og formål.

Det vigtigste for os er, at vi prioriterer og fokuserer på hver enkelt opgave ved hjælp af kyndig omtanke, handlekraft og udvikling.
BB Fiberbeton er et af de få producenter i Danmark, der benytter sig af fiberbeton til sprøjtestøbning. Det er omfattende og kræver flere år at få en produktion i gang. BB Fiberbeton har erfaringer med sprøjtestøbning og produktion af støbeforme siden 1978.
Vi har udarbejdet alt fra store facader med rumstore fiberbeton-elementer over altanbunde og brystningselementer til de største boligblokke og til mindre opgaver som for eksempel gesimser, sålbænke og inddækninger eller rekonstruktion af forvitrede karnapper og lignende.

Adresse

Adresse:

Hjørnegårdsvej 10, lille skensved

Telefon:
Kontakt firmaet