Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Kondomland
titleName

Kondomland

Der er naturligvis ikke skyggen af noget flovt ved at købe kondomer, da sex er en lige så naturlig del af mange menneskers liv, alligevel er det langt fra alle, der synes det er specielt sjovt at smide en pakke kondomer på båndet i SuperBrugsen eller endnu “værre” at skulle bede om dem på apoteket eller på en tankstation.

Hos Kondomland.dk finder du et af landets største udvalg i kondomer og andet tilbehør. Uanset om du er på udkig efter helt almindelige kondomer, eller du er ude efter noget lidt frækkere og pirrende, så kan du finde det på shoppen.

Dette er endnu en grund til at bestille dem online, nemlig at du kan finde et stort udvalg. Langt de fleste butikker har kun et lille udvalg, og hvis du ikke er interesseret i at skulle besøge specialforretninger, kan det være svært at finde det du søger.,

Der er altid hurtig levering, og når du bestiller følger der altid 12 gratis kondomer med sammen med din ordrer. Bestiller du for mere end 300 kroner, er der gratis levering til posthus, og det bliver leveret i diskret indpakning.

Adresse

Adresse:

Bjælkevangen 10 2690 Karlslunde

Telefon: