Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Barner Coiffure
titleName

Barner Coiffure

Frisør i Odense centrum, Barner Coiffure salon og spa

Barner Coiffure er en frisørsalon placeret centralt i Odense. Fra salonens start i 1995 har Gitte Barner og resten af holdet i frisørsalonen haft den ambition at give hver gæst en personlig og behagelig helhedsoplevelse fra det øjeblik, de træder ind ad døren – uanset om du søger en damefrisør eller herrefrisør.

Vores mål er, at vores gæster skal føle sig smukke og unikke hos Barner Coiffure. Oplevelsen hos os skal give dem følelsen af glæde og harmoni. En del af en behandling hos os er grundig vejledning og rådgivning med udgangspunkt i lige præcis dit hår. Alle vores skønne gæster tilbydes også en behagelig og afslappende hovedbundsmassage.

Frisør med økologi i fokus

Hos Barner Coiffure stræber vi altid efter inspiration og udvikling. Vi vil være den bedste salon, vi kan være, derfor søger vi altid efter de bedste løsninger og produkter. I vores jagt på de bedste produkter fandt vi Aveda. De plantebaserede skønhedsprodukter fra Aveda passer perfekt til vores værdier. Aveda er plantebaserede farver og produkter med rødder i Ayurveda, som er det traditionelle indiske helsesystem. Aveda produkter er bæredygtige og miljøvenlige produkter, som er yderst effektive og præstationsdygtige, samtidig med at de dufter og føles fantastiske for kunden og i salonen. Vi er stolte over at sige, at vi er den første frisørsalon på Fyn, der tilbyder Avedas skønne plantebaserede produkter.

Vi ønsker at videregive den højeste kvalitet til vores gæster, og ved at benytte Avedas produkter behandler vi håret i dets naturlige tilstand, og vi sikrer samtidig, at du får en mindeværdig sanseoplevelse. Det skal være noget særligt at gå til frisør.

Vi deltager løbende på Aveda-kurser, hvor vi får en masse inspiration til vores arbejde, så vi kan yde den bedste kvalitet til vores gæster. Udover vores fascination af Avedas skønne produkter, så er vi naturligvis også altid opdaterede på de trends og tendenser, der rører sig i samfundet.

Hos Barner Coiffure står vi klar til at forkæle dig og dit hår. Du kan føle sig sikker på, vi er en salon der arbejder seriøst og præcist med bæredygtige, økologiske produkter og farver.

Adresse

Adresse:

Kongensgade 9c, Vintappertorvet 5000 Odense C

Telefon:

-

Email:

-