Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
ArganOlieShop.dk
titleName

ArganOlieShop.dk

Står du og mangler et skønhedsprodukt med argan olie? Så er ArganOlieShop.dk stedet som du leder efter. Her har vi et kæmpe udvalg af forskellige typer argan olie produkter, som du kan bruge i din hverdag.

Du har nok hørt om Argan Olie før, men har du endnu ikke prøvet det på egen krop? Så bør du se at få bestilt dit første argan olie produkt, og se effekten. Der er en grund til at olien også bliver kaldt for Marokkos flydende guld. Du kan både pleje og passe på din hud, hår, og negle med olier som indeholder argan. Selve olien indeholder både omega 6 og omega 9 fedtsyrer, samt vitamin E og A – og er derfor grunden til den så effektive plejende effekt.

På shoppen finder du alle typer produkter, lige fra rene olier, til gode og plejende shampooer. En ting er derfor sikkert. Du finder altid et produkt som du kan bruge i din hverdag.

I alle produkterne finder du et meget højt koncentrationsniveau af argan olie, og naturligvis helt uden parabener eller andre skadelige stoffer.

Argan olien kommer fra kernen af argantræet, som findes i Marokkos ørken. Olien udvindes ved at disse

ArganOlieShop.dk kan du læse meget mere om hvad argan er, samt købe dine skønhedsprodukter til en god pris. Shoppen har hurtig levering, samt 31 dages fuld returret på alle vare.

Adresse

Adresse:

Rugårdsvej 7, 1 5000 Odense C

Telefon:

-

Email:

-