Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Bageriet Ingeborg
titleName

Bageriet Ingeborg

Bageriet Ingeborg er din lokale håndværksbager, der er kendt for at levere kvalitet uden at gå på kompromis. Vores spændende udvalg inkluderer alt fra schweiziske brødspecialiteter til franske dessertkager og speciallavede festkager, såsom bryllupskager. Med vores bageri i Sindal er vi leverandør til mange danskeres morgenbord, herunder byer som Frederikshavn og Hirtshals.

Med vores mange års erfaring kan du stole på vores kvalitetshåndværk. Vi er stolte af vores traditionelle bagertraditioner og tilbyder kun det bedste brød og de bedste kager.

Vi ønsker at være mere end bare en leverandør af dit daglige brød. Hos os finder du altid et spændende udvalg af specialprodukter og lækkerier. Vi er desuden også specialister inden for bagning af bryllupskager.

Vi ønsker at give dig en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, uanset om du køber vores populære Paillasse-brød eller en lækker hindbærsnitte. Hvis du er i tvivl om, hvad der passer godt til aftensmaden, eller hvilken kage der vil være en succes blandt familie og gæster, står vores bager altid klar til at vejlede og forklare, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Adresse

Adresse:

Nørregade 13 9870 Sindal

Telefon:
Email:

-