Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Filmteambuilding.dk

Filmteambuilding.dk

 Siden 2012 år har Filmteambuilding leveret næsten 200 events til alle typer af danske virksomheder og organisationer, store som små og over hele landet. Vi har lavet filmteambuilding med med alt lige fra den lille bæredygtighedsafdeling i LEGO med blot 5 medarbejdere til en gigant med alle 680 ansatte hos Toldstyrelsen.

Vores koncept går ud på at i sammen i organisation skal lave jeres egen film om et emne efter eget valg.  Det kan være specifikke emner i jeres organisation, som I ønsker at blive klogere på; som fx specifikke værdier, målsætninger eller visioner. Ønsker i at lave en film om et helt andet emne, som ikke har nogen direkte relation til virksomheden, kan vi også hjælpe med det. Det vigtigste for os er, at I får en unik og sjov filmteambuilding oplevelse, som jeres medarbejdere vil kunne huske.

Vi har kontorer rundt omkring i hele landet, så uanset om jeres virksomhed er placeret i nord, syd, øst eller vest kan vi levere en seriøs og sjov teambuilding oplevelse til jer. I kan læse mere om filmteambuilding her.

Adresse

Adresse:

Krogerupgade 49 st.tv. 2200 Kbh N

Telefon: