header image
Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Sundeben.dk
titleName

Sundeben.dk

Hos sundeben.dk hjælper vi dig, som har problemer i benet. I takt med at man bliver ældre, vil mange opleve problem i flere muskler og led. Heldigvis kan man gøre noget mod meget af det. En sund træning vil hjælpe dig godt på vej, og vil, kunne udskyde de eventuelle problemer, du måtte have en række år ud i fremtiden, i stedet for at du skal døje med dem hele din alderdom.

Er du allerede nu ramt af smerter eller hævelser, i dine ben er der noget, du kan gøre for at give dig en mere behagelig dagligdag. Du kan bruge en smart kompressionsmaskine, som du kan sætte på dine ben. Når maskinen eller støvlen som det nærmere er sidder på dine ben, og er tilsluttet, skal du blot vælge program, og den vil hjælpe dig med at slippe af med smerter og eventuelle hævelser, du måtte have.

Dette gør den ved at fjerne en masse affaldsstoffer, og giver en hjælpende hånd til dit lymfesystem. Immunforsvaret er meget afhængigt af at have et godt og velfungerende lymfesystem, og da støvlen hjælper dit lymfesystem med at være i topform vil støvlerne også hjælpe dig med at undgå nogle infektioner og nogle sygdomme. Støvlerne vil desuden også kunne afhjælpe visse gigtsygdomme, da kompressionsstøvlerne ”trykker” dine muskler og led sammen vil de væsker, der samler sig i dine led forsvinde, og derfor hjælpe mod din gigt.

Er du lidt i tvivl om, hvorvidt sådan en støvle vil kunne hjælpe dig? Så tilbyder vi, at du kan købe den hos os, og at du inden for 7 dage kan refundere den til os for fuld pris. Dermed kan du sidde derhjemme i trygge omgivelser og give kompressionsstøvlerne et ærligt forsøg. Finder du så ud af, at de ikke hjælper dig, skal du blot sende dem retur til os, så refunderer vi både fragt og det fulde beløb for støvlerne.

Adresse

Adresse:

Danmark

Telefon: