Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Advokat Nicolai Giødesen
titleName

Advokat Nicolai Giødesen

Nicolai Giødesen – Advokat

Nicolai Giødesen ejer Advokat Nicolai Giødesen, som er et advokatfirma i København. Advokatkontoret specialiserer sig ejendoms-,leje og andelsboligret mm. Nicolai Giødesen har væretpraktiseret jura siden 70’erne, og i 1982 overtog han advokatkontoret, som han nu ejer. De tidligere ejer havde stiftet kontoret helt tilbage i 1933.

Nicolai Giødesen har fire børn sammen med sin kone, som han har været gift med i mere end 30 år.

Du kan læse mere om advokatformaet eller personen bag på

Kommunikationsforum

Personlig hjemmeside

Crunchbase

Nicolai Giødesen og hans medarbejderstab er din professionelle sparringspartner angående ejendomsadministration i København og omegn. Klienter bliver fuldt dækket både hvad angår juridiske- og økonomiske anliggender, mens den daglige drift også vil blive varetaget af advokatkontoret. Og der er mange fordele, ved at vælge advokatbaseret administration frem for almene administrationsselskaber. Ved at have hele administrationsopgaven samlet hos et advokatkontor, er al likviditet sikret efter særlige advokatsamfundsregler, mens den operationsdygtige advokat ligeledes har en ansvarsforsikring. Derudover bliver professionelle administrationsselskaber rådgivet af deres eksterne advokater, hvilket øger den samlede pris. Nicolai Giødesen og hans advokatkontor sikrer, at alt er samlet ét sted, hvorfor lav pris og høj ekspertise går hånd i hånd.

Likviditetsspørgsmålet er afgørende for klienter, hvis de vil undgå at ryge i risikozonen for at miste deres penge. Det skete for en gruppe tilbage i 2017, da flere foreninger måtte slås for at få rådighed over deres egne penge, som et administrationsselskab rådede over. Med et advokatkontor – som f.eks. Nicolai Giødesen – som administrator vil sådanne beløb altid indsættes på en klientkonti, som er en særlig sikret konti for klienter. Advokaterne er nemlig underkastet en særlig form for forpligtigelse modsat andre administratorer.

Adresse

Adresse:

Frederiksholms Kanal 18, 1220 København K

Telefon:

Åbningstider

Mandag

09-16

Tirsdag

09-16

Onsdag

09-16

Torsdag

09-16

Fredag

09-15

Lørdag

-

Søndag

-