Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
a1kommunikation
titleName

a1kommunikation

a1kommunikation har siden 2008 leveret korrektur, tekstforfatning, engelsk dansk oversættelse, redigering og layout til offentlige organisationer, virksomheder og private. Vores ekspertise er skriftlig kommunikation, og vi brænder for at hjælpe vores kunder ud over rampen, så deres ord afspejler, hvem de er, og rammer plet i målgruppen.

Vi er alle uddannede cand.mag.er eller translatører og har mange års erfaring med korrekturlæsning, tekstredigering, tekstforfatning og oversættelse – især engelsk dansk oversættelse. For alle vores kunder er vi det sproglige sikkerhedsnet, der sørger for, at al skriftlig kommunikation er fejlfri, godt formuleret, korrekt oversat og præsenteret lækkert. Vores kunder er virksomheder og organisationer som Aller, Gyldendal, Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Volkswagen, Carlsen, Karnov, Kvadrat, Niels Brock, Falck og Københavns Kommune.

Når vi korrekturlæser, sørger vi altid for at kigge efter stavefejl, grammatikfejl, fejl i syntaksen og opsætningsfejl, ligesom vi altid tjekker egennavne og naturligvis sætter kommentarer, hvis vi undrer os over indholdet. Vi korrekturlæser alt fra rapporter, magasiner, bøger, afhandlinger, specialer, hjemmesider og CV’er.

Når vi redigerer en tekst, er det vigtigt for os, at sprogtonen matcher kundens ønsker, og vi ikke fjerner det, der gør teksten unik og afspejler, hvem kunden er. Vores opgave er at løfte sproget og stille skarpe spørgsmål til indholdet og komme med forbedringsforslag. Vi har fx redigeret bøger, rapporter, artikler, hjemmesider og ansøgninger.

Da vi startede a1kommunikation i 2008, var Google kun 10 år gammel, og vi har derfor været med hele vejen, når det kommer til vores tredje spidskompetence: tekster til nettet. I 2018 udgav a1’s ejer, Christiane Bjørn Weile, bogen ”Tekst og trafik – vejen til mere salg på nettet”, som handler om, hvordan man skriver tekster, der rangerer højt på Google og samtidig præsenterer afsender, budskab og modtager på den mest troværdige og sælgende måde.

Vi har et stort netværk af oversættere og bruger kun enten natives eller uddannede translatører, for et højt fagligt niveau er vigtigt for os i alt, hvad vi laver. Engelsk dansk oversættelse er den type oversættelse, vi oftest arbejder med for vores kunder.

Adresse

Adresse:

Zoarsvej 1, 3480 fredensborg

Telefon:

-