Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
NEM Animation

Har du virksomhed eller organisation brug for en animationsvideo? Ønsker I at kommunikere mere til jeres kunder med videoer? Med NEM Animation får du nemt lavet billige animationsvideoer af høj kvalitet.

Animationsvideoer bør være en del af alle virksomheders strategi, både ift. kommunikation og markedsføring. Men det kan være svært at finde den rette udbyder til at få lavet sådanne videoer. NEM Animation er den billige, nemme og effektive løsning der giver et godt resultat. Hos os starter priserne fra kun 800 kr./md., hvilket er et niveau hvor de fleste kan være med. På den måde sikrer du at din virksomhed løbende kan kommunikere til potentielle og eksisterende kunder vha. animationsvideoer uden at skulle lægge mange tusinde kroner til hver enkelt video. Det behøver slet ikke at være så svært eller dyrt.

Vi kan hjælpe med:

  • Billig animationsvideo
  • Animationsvideo
  • Explainer film / explainer video
  • Firma video
  • Virale animationsfilm

I vores interface vælger du hvilken grafisk stil du ønsker din video i, samt hvordan du ønsker indholdet skal være og så producerer vi ud fra det. Nemmere bliver det ikke når du ønsker at lave din egen animationsfilm.

Klik ind på vores hjemmeside og se eksempler på animationsvideoer vi har lavet for vores kunder.

Adresse

Adresse:

Ny Vestergårdsvej 17 F, 3500 Værløse

Telefon: