Hvorfor vente på, ulykken sker? Få styr på sikkerheden

Hvorfor vente på, ulykken sker? Få styr på sikkerheden

Nogle folk har lidt for lange fingre – så lange at de ender steder, de ikke skal være. Selv i en verden uden tyveknægte er der dog stadigvæk grund til at tænke på sikkerhed. For ting kan bryde i brand, og dine ting kan blive ramt af vand- og fugtskader. Og står døre eller vinduer åbne, vil naturen lige så stille begynde at rykke ind hos dig. Du har ikke en interesse i, at noget af dette sker, så få alarmer.

Gør virksomheden sikker – kontakt Securitas

Hos Securitas kan du finde alt fra tyverialarmer til mere sindrige alarmsystemer med kameraer og detektorer af forskellig art. Du kan også finde sikkerhedsvagter til erhverv – fx kan du få en fastvagt, som kan udføre daglige tilsyn af alarmer og hjælpe med virksomhedens adgangskontrol (hvis du har sådan én). Ønsker du at gøre virksomheden mere sikker? Se alt om Securitas inde på deres webside.

Patruljevagter kan sørge for, alt er låst af

At have fastvagt til stede på virksomhedens matrikel alle døgnets timer ville være en dyr fornøjelse, så uden for firmaets kontortid eller åbningstider kan du få patruljevagter til at rykke ud, når en alarm går. Faktisk kan patruljevagter mere end ”blot” at møde op ude hos virksomheden, når der har været et indbrud, eller indbrud er undervejs. De kan også smutte forbi dit firma og sørge for, alt er låst af.

Firmaets forsikringsselskab er ikke ligeglad med sikkerheden

Selv hvis du tænker, at du ikke har behov for de store sikkerhedsløsninger, så bør du alligevel gøre lidt ud af firmaets alarmer samt den mekaniske sikring (altså ting som låse, sikringsgitre mv.). For dit forsikringsselskab er nemlig ikke ligeglad med, hvor godt din virksomhed er sikret mod indbrud, eller om du har alarmer til at give lyd fra sig, når nogen er brudt ind. Få styr på sikkerheden med Securitas.