Hvilken farve undertøj skal du vælge?

Hvilken farve undertøj skal du vælge?

Mange af os har en helt specifik præference, når det kommer til vores undertøj – eller i hvert fald typer af undertøj som vi vælger oftere end andre. Noget undertøj er valgt ud fra personlige præferencer i forhold til farve, form eller materialer, mens andet er valgt efter mere praktiske hensyn. Så hvis du er på udkig efter nyt, hvad skal du så vælge?

De klassiske farver

Når det kommer til undertøj til kvinder vil de klassiske farver formentlig dominere de fleste klædeskabe, og det er der en god grund til. Farver som hvid, sort og hudfarvet er oplagte valg, fordi de kan bruges til det meste tøj. De er diskrete farver, der ikke kommer i vejen, men tit er designet til at falde i et med dit tøj.

Her er særlig hudfarvet en vigtig ting at eje, da det er den eneste type af undertøj, der ikke kan ses gennem hvidt, lyst eller mere gennemsigtigt tøj. Hvis du derfor ikke har et sæt af dette allerede, så er det en rigtig god idé at købe noget.

Sort og hvid er til gengæld rigtig gode basisfarver. Sort er særligt en klassiker, fordi den både er sexet i sin enkelhed, og samtidigt er så diskret, at undertøjet sagtens kan bruges i hverdagen. Det er også nemt at matche forskellige sæt af sort undertøj med hinanden, hvilket giver ekstra muligheder for at sammensætte et outfit.

De mere modige farver

Der findes meget flot og lækkert undertøj på markedet, og meget af det kommer i skarpe farver eller smukke mønstre. Det kan være lidt mere overvældende at skulle vælge her, men der er noget unægteligt fedt over at have undertøj på, som man virkelig godt kan lide.

Her kan det f.eks. være en mulighed at lede efter undertøj i din yndlingsfarve, eller noget som passer til en sommerkjole. Eller bare fordi du godt kan lide at have noget fint på under en skjorte. Måske kommer ingen til at se det, men det kan alligevel gøre noget for selvtilliden.

Her er det sværere at matche de forskellige dele med hinanden, så undertøjet vil formentlig også bruges lidt sjældnere, men det er en fantastisk mulighed for at forkæle dig selv med noget ekstra lækkert tøj.