Få unikt kunsthåndværk ByChrillesen

Få unikt kunsthåndværk ByChrillesen

Går du op i boligindretning og interiør? Så bør du tjekke det flotte og helt unikke kunsthåndværk ud hos ByChrillesen. ByChrillesen designer og producerer smukt håndlavet kunsthåndværk til hjemmet. Designet skiller sig meget tydeligt ud fra almindelig brugskunst. ByChrillesen har et flot udvalg af interiør til hjemmet såsom bakker, potteskjulere, lysestager, lamper og meget andet. Gå på opdagelse hos ByChrillesen og se det håndlavede boliginteriør af MADE ByChrillesen.

ByChrillesen er dansk design, når det er bedst

ByChrillesen er ægte dansk design. Alle produkterne er designet og håndlavet i Danmark. Produkterne er støbt og slebet i hånden af ByChrillesen, og der er kælet for kvalitet og detaljer i materialerne. Et hvert produkt hos ByChrillesen er 100 % unikt, og det er som at få et lille kunstværk i hånden. De rene linjer og fine detaljer i mønstrene gør ByChrillesen produkter særligt unikke, og de oser af dansk design, når det er bedst.

Pynt hjemmet med en ByChrillesen terazzo bakke

Du kender sikkert det karakteristiske terazzo mønster fra badeværelser. ByChrillesen har anvendt det unikke terazzo mønster og forfinet designet i nogle smukke og unikke dekorationsbakker. Køb en terazzo dekorationsbakke fra ByChrillesen og pynt dit hjem med en fin opstilling af lys og blomster, eller hvad dine kreative evner kan finde frem til. Det er nemt og enkelt at skabe de smukkeste borddekorationer med en terazzo bakke fra ByChrillesen.

ByChrillesen lysestager der passer ind over alt

ByChrillesen har et spændende udvalg af designer lysestager, der passer ind over alt. Du kan få den helt enkle lysestage i forskellige farver med plads til et lys. Placer for eksempel flere ByChrillsen lysestager i forskellige farver og mønstre på spisebordet enten samlet eller spredt ud på bordet. Så har du en flot og unik dekoration på bordet, når du skal have gæster. ByChrillesen har også designet særlige lysestager i terrazzo design til to eller tre lys.

Nyd det smukke syn af en designer lamper ByChrillesen på natbordet

Forkæl dig selv med en ByChrillesen designer lampe til soveværelset. Indret soveværelset og giv det en personlig stil med en helt unik designer lamper i terazzo eller marmor look. ByChrillesen har designet en helt særlig lampeserie, med en stor pære på toppen af en lampefod, der er støbt og håndslebet helt fra bunden. Derudover er lampen monteret med en stofledning, der er med til at løfte den høje kvalitet.

Indret hjemmet med interiør fra ByCrillesen

Gør dit hjem personligt med dansk designet interiør fra ByChrillesen. En vellykket indretning kan sagtens bestå af noget gammelt og nyt. ByChrillesens vaser, kopper, bakker, potteskjulere og mange andre produkter har bådet et unikt, retro og moderne designudtryk. Det er høj kvalitets kunsthåndværk, du både kan mærke og holde ud at se på i mange år frem.

Giv en gave til en du holder af

Skal du bruge en gave, kan du helt sikkert finde en ting hos ByChrillesen, der både er unik og personlig til den, person du vil give gaven til. ByChrillesen har gode gaveidéer til små og store gaver.